A Youtube vezetője leoltotta a Facebook videós próbálkozásait

Susan Wojcickit, a Youtube vezérigazgatóját egy  Los Angeles-i médiakonferencián kérdezték arról, mennyire tartanak attól, hogy a Facebook leelőzi őket a videómegosztók piacán. 

Susan WojcickiFotó: JUSTIN SULLIVAN/AFP

Válaszul elmondta, hogy mindig komolyan kell venni a versenytársakat, de úgy biztosan nem tudnak nyerni, ha folyton csak hátrafelé tekintgetnek. Ehelyett inkább a saját felhasználóik igényeire akarnak koncentrálni. Hozzátette, hogy a Facebook videós terveivel kapcsolatban ő is csak annyit tud, ami a sajtóban megjelent.

Ugyanakkor a Facebook hírfolyammal kapcsolatos terveire utalva azt mondta, szerinte a közösségi oldalnak arra kell koncentrálnia, amerre most is haladnak, és térjenek csak vissza a babás képekhez és a megosztásokhoz. (CNBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.