Az Angyalföld bevételére készülő fideszes Harrach Tamás az épülő Vasas-stadionnal kampányolt, bár ne tette volna

POLITIKA
2018 február 13., 19:47
comments 212

Harrach Tamás - a KDNP-frakcióvezetőjének egyik fia - a XIII. kerületben indul fideszes-KDNP-s színekben. Erősen balos körzet, de igazán nagy lendülettel vetette bele magát a kampányba.

Azzal indított, hogy a Facebook-oldalán közölte: "Jó hír, hogy a kerületi postaládákban hetente pontosan landol a Lokál Extra. Ezzel véget ért az egyoldalú tájékoztatás időszaka; az önkormányzati újság és a párt kiadványok után egy független piaci szereplő hangja is megjelenhetett Angyalföldön és Újlipótvárosban." Ez a független piaci szereplő ugye Habony Árpád kiadójának, a Modern Media Groupnak a lapja, olyan is.

Harrach Tamásnak sajnos volt egy rossz híre is:  

„Sok jelzést kaptunk arról, hogy a gyűjtőkből és postaládákból - láthatóan jól szervezett módon - lopkodják ki a félig kilógó Lokál újságot. Teszik mindezt a szólásszabadság és a demokrácia jegyében. 

Kérem kerületi polgártársaimat, segítsük együtt megőrízni a frissen megszerzett sajtószabadságunkat, figyeljük jobban a levélszekrények környékét!"

Ezért aztán úgy döntött, hogy megsegíti azokat a polgárokat, „akiknek a lopással megsértették szabad tájékozódásukhoz való jogát", és a Facebook-oldalán megosztja a szerinte független Habony-lap kerületi betétjét.

És tartotta is a szavát, íme a mai posztja, mert "ígéretemnek megfelelően feltöltöm a - kerületi postaládákból szervezetten - kilopkodott - Lokál Extra kerületi betétjeit".  

Kicsit közelebből:

photo_camera Fotó: Harrach Tamás/Facebook/Lokál Extra

Abban nincs hiba, hogy valóban lesz Vasas-stadion is, de hogy pont stadionszakon bukjon meg egy fideszes jelölt, arra igazán nem számítottam. 

A Harrach által terjesztett cikkbe két képet raktak be Habony Árpád alkalmazottai az új Illovszky Stadiont illusztrálva.

A jobb felső a Honvéd új stadionjának a látványterve, még 2015-ből, egyelőre nem kezdték el építeni. 

photo_camera Fotó: honvedfc.hu

A másik fotón sem a megálmodott új Vasas-stadion van, hanem a már elkészült MTK-stadion.

Harrach Tamásnak a pótvizsgához egy kis segítség:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.