Most már hivatalos: David Cornsteint jelöli budapesti nagykövetnek Trump

Donald Trump amerikai elnök David B. Cornstein New York-i üzletembert készül az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének jelölni - olvasható a Fehér Ház honlapján. A jelöltekre persze még szenátusi meghallgatás vár, Budapestre csak ezután érkezik majd az új nagykövet.

Sheila és David Cornstein egy New York-i gálán 2014-benFotó: Andrew Toth/AFP

Miután a Magyar Idők megszellőztette, hogy Cornstein lehet a kiválasztott, írtunk már róla röviden. 1938-ban született New Yorkban, diplomáciai feladatot eddig sohasem látott el, ennyiben hasonlít elődjére, Colleen Bellre.

Elsősorban üzletember, a nagy ötlete az volt, hogy elsőként kezdett ékszereket árulni hipermarketekben, egészen pontosan összehozta az áruházláncokat a nagyobb ékszermárkák gyártóival. A politikához annyi köze volt, hogy a republikánus párt New York-i, mérsékelten konzervatív zsidó szárnyának egyik hangadójaként tartották számon, Rudy Giuliani polgármestersége idején pedig egy ideig ő vezette New York-ban az illegális szerencsejátékok elleni hivatalt. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.