Szupermarketekben árult ékszerekből lett jómódú az új amerikai követ

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Mint arról beszámoltunk, úgy tűnik, hogy David Cornstein lesz a következő Magyarországra delegált amerikai nagykövet. 

De kicsoda David Cornstein?

1938-ban született New Yorkban, diplomáciai feladatot eddig sohasem látott el, ennyiben hasonlít elődjére, Colleen Bellre. 

Elsősorban üzletember, a nagy ötlete az volt, hogy elsőként kezdett ékszereket árulni hipermarketekben, egészen pontosan összehozta az áruházláncokat a nagyobb ékszermárkák gyártóival. Erről ebben a videóban mesél vagy fél órát:

A politikához egy kicsit volt már köze, a republikánus párt New York-i, mérsékelten konzervatív zsidó szárnyának az egyik hangadójaként. Rudy Giuliani polgármestersége idején egy ideig ő vezette New York-ban az illegális szerencsejátékok elleni hivatalt. A lóversenyben különösen otthon volt, hiszen maga is számos sikeres versenyló tulajdonosa

Később az is felmerült, hogy New York állam főszámvevője legyen, George Pataki kormányzósága idején. E törekvésében Arthur Finkelstein is támogatta volna, ám a republikánus párt inkább mást akart a tisztségre, és 2001-ben Cornstein letett az indulásról.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.