Egy ismeretlen zaklató állandóan pizzát rendel egy német ügyvédnek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Súlyos zaklatási ügyben indított nyomozást a dortmundi rendőrség: egy ismeretlen pizzák tucatjaival áraszt el egy ügyvédet.

A férfi januárban tett feljelentést a kéretlen ételszállítmányok küldője ellen.

Guido Grolle ügyvéd a Ruhr Nachrichten helyi lappal közölte, hogy már több mint száz pizzát kapott. „Nagyon bosszantó, már a munkámat sem tudom ellátni rendesen” - mondta. Néha már korán reggel megjelennek a telefonján az üzenetek arról, hogy érkeznek az első szállítmányok.

Az ismeretlen zaklató ízlése a közelmúltban azonban megváltozott: rendelt az ügyvédnek sushit, kolbászt és görög ételeket is. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.