Féltette a táskáját, ezért utánamászott az átvilágítógépbe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A kínai internet új sztárja egy ismeretlen nő, aki egy dél-kínai vasútállomáson a biztonsági átvilágításnál a táskája után mászott a röntgengépbe. Ezt meg is örökítette a biztonsági kamera.

A nő először gond nélkül felteszi a szalagra a bőröndjét, majd amikor az őrök felhívják a figyelmét, hogy a kézitáskáját is be kell tennie a gépbe, némi habozás után ő maga is bemászik, hogy a gépben, és a szalag végén se veszítse szem elől a táskát.

A helyi rendőrség közleményben kérte az embereket, hogy ebből ne legyen rendszer, mert veszélyes mutatvány. (South China Morning Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.