LMP: Az ellenzéki pártok működjenek együtt, hogy minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált!

2018 február 14., szerda 12:43
224

Az LMP megkereste az ellenzéki pártokat, hogy az országgyűlési választások napján minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált, akinek jelenléte garantálja, hogy a kormánypártok ne tudják manipulálni a választások eredményét – közölte Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője.

Az LMP szerint az idei országgyűlési választások tisztaságának megteremtése és a demokratikus intézményrendszer rendeltetésszerű működése alapvető fontosságú, ezért sem szabad engedni, hogy a választási manipulációnak akár a gyanúja felmerüljön.

Az LMP azt kezdeményezi, hogy az ellenzéki pártok hangolják össze a szavazóköri delegáltjaikat, és koordinálják őket úgy, hogy az ország minden pontján jelen legyenek. Az LMP nyitott arra is, hogy a választás napján közös jogsegély-szolgálat legyen fenntartva mindazoknak, akiket a választófülkében vagy azon kívül ért atrocitás, politikai nyomásgyakorlás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt