LMP: Az ellenzéki pártok működjenek együtt, hogy minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált!

Az LMP megkereste az ellenzéki pártokat, hogy az országgyűlési választások napján minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált, akinek jelenléte garantálja, hogy a kormánypártok ne tudják manipulálni a választások eredményét – közölte Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője.

Az LMP szerint az idei országgyűlési választások tisztaságának megteremtése és a demokratikus intézményrendszer rendeltetésszerű működése alapvető fontosságú, ezért sem szabad engedni, hogy a választási manipulációnak akár a gyanúja felmerüljön.

Az LMP azt kezdeményezi, hogy az ellenzéki pártok hangolják össze a szavazóköri delegáltjaikat, és koordinálják őket úgy, hogy az ország minden pontján jelen legyenek. Az LMP nyitott arra is, hogy a választás napján közös jogsegély-szolgálat legyen fenntartva mindazoknak, akiket a választófülkében vagy azon kívül ért atrocitás, politikai nyomásgyakorlás.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.