LMP: Az ellenzéki pártok működjenek együtt, hogy minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált!

Az LMP megkereste az ellenzéki pártokat, hogy az országgyűlési választások napján minden szavazókörben legyen a kormánytól független delegált, akinek jelenléte garantálja, hogy a kormánypártok ne tudják manipulálni a választások eredményét – közölte Kanász-Nagy Máté, a párt szóvivője.

Az LMP szerint az idei országgyűlési választások tisztaságának megteremtése és a demokratikus intézményrendszer rendeltetésszerű működése alapvető fontosságú, ezért sem szabad engedni, hogy a választási manipulációnak akár a gyanúja felmerüljön.

Az LMP azt kezdeményezi, hogy az ellenzéki pártok hangolják össze a szavazóköri delegáltjaikat, és koordinálják őket úgy, hogy az ország minden pontján jelen legyenek. Az LMP nyitott arra is, hogy a választás napján közös jogsegély-szolgálat legyen fenntartva mindazoknak, akiket a választófülkében vagy azon kívül ért atrocitás, politikai nyomásgyakorlás.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.