Zsinórban a hetedik évben lép fel Magyarországon Steve Aoki

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Avenged Sevenfold, Steve Aoki, a Kills és az X Ambassadors is koncertet ad a Telekom VOLT Fesztiválon, amit június 26-tól 30-ig rendeznek Sopronban.

Először áll magyarországi színpadra a jövőre 20 éves kaliforniai metálzenekar, az Avenged Sevenfold, ami eddig hét stúdióalbumot jelentetett meg.

Steve Aoki ellenben „a nemzetközi elektronikus zenei színtér megkerülhetetlen szereplője”: a kaliforniai dj és producer 2012 óta minden évben fellép Magyarországon, kétszer játszott a Szigeten és a Balaton Soundon, egyszer a VOLT-on és a Strand Fesztiválon. Tavaly Győrben pörgette a korongokat, pontosabban dugta be a laptopot.

Fellép még a Kills, amely tavaly a Szigeten játszott, és jön az X Ambassadors is, ami először ad Magyarországon koncertet.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei VOLT-on a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Limp Bizkit és a Skillet is fellép. (MTI)

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.