Zsinórban a hetedik évben lép fel Magyarországon Steve Aoki

fesztivál
2018 február 14., 11:12

Az Avenged Sevenfold, Steve Aoki, a Kills és az X Ambassadors is koncertet ad a Telekom VOLT Fesztiválon, amit június 26-tól 30-ig rendeznek Sopronban.

Először áll magyarországi színpadra a jövőre 20 éves kaliforniai metálzenekar, az Avenged Sevenfold, ami eddig hét stúdióalbumot jelentetett meg.

Steve Aoki ellenben „a nemzetközi elektronikus zenei színtér megkerülhetetlen szereplője”: a kaliforniai dj és producer 2012 óta minden évben fellép Magyarországon, kétszer játszott a Szigeten és a Balaton Soundon, egyszer a VOLT-on és a Strand Fesztiválon. Tavaly Győrben pörgette a korongokat, pontosabban dugta be a laptopot.

Fellép még a Kills, amely tavaly a Szigeten játszott, és jön az X Ambassadors is, ami először ad Magyarországon koncertet.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei VOLT-on a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Limp Bizkit és a Skillet is fellép. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.