Zsinórban a hetedik évben lép fel Magyarországon Steve Aoki

Az Avenged Sevenfold, Steve Aoki, a Kills és az X Ambassadors is koncertet ad a Telekom VOLT Fesztiválon, amit június 26-tól 30-ig rendeznek Sopronban.

Először áll magyarországi színpadra a jövőre 20 éves kaliforniai metálzenekar, az Avenged Sevenfold, ami eddig hét stúdióalbumot jelentetett meg.

Steve Aoki ellenben „a nemzetközi elektronikus zenei színtér megkerülhetetlen szereplője”: a kaliforniai dj és producer 2012 óta minden évben fellép Magyarországon, kétszer játszott a Szigeten és a Balaton Soundon, egyszer a VOLT-on és a Strand Fesztiválon. Tavaly Győrben pörgette a korongokat, pontosabban dugta be a laptopot.

Fellép még a Kills, amely tavaly a Szigeten játszott, és jön az X Ambassadors is, ami először ad Magyarországon koncertet.

A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei VOLT-on a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts, a Limp Bizkit és a Skillet is fellép. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.