Hosszú Katinka elindíthatta a válópert

ÉLET
2018 február 15., 04:22
comments 187

A Blikk információi szerint Hosszú Katinkba beadta a válókeresetet, és a háromszoros olimpiai bajnok úszó kapcsolata hivatalosan is véget érhet amerikai férjével és edzőjével, Shane Tusuppal.

Hosszú és Tusup 2013 nyarán házasodott össze, kapcsolatuk tavaly év végén kezdett látványosan megromlani, de az okokat még mindig nem lehet tudni. Fontos változást jelent, hogy Hosszú Katinka új edzőt is keres magának, a legutóbbi hírek szerint egy ismert francia tréner segítheti majd a felkészülését.

Tusup a január elején rendezett Év sportolója gálán magyarul kért bocsánatot a közönség előtt, de a lap információi szerint ez sem győzte meg Hosszút, aki elindította a hivatalos eljárást is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.