Matolcsy Nemzeti Bankja Matolcsy fiának Origójában szavaztatja meg, hogy milyen érméket veressen

ÉLET
2018 február 15., 13:19
comments 94

A családi összetartás újabb szívmelengető példájával állt elő a Fidesz Família. A Magyar Nemzeti Bank a jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a tulajdonában álló Origón szavaztatja meg a felhasználókat, hogy 2019-ben milyen emlékérméket veressen.

Irózatosan sok érmét tervez veretni az MNB, így a magyar vizslától Benczúr Gyulán át Árpád-házi Szent Piroskáig egy csomó emlősről és emberről szavazhatunk, nem beszélve az épületekről - Földtani Intézet - és az olyan fogalmakról, mint a Kodály-módszer.

Úgy érzem, hogy ez igazából egy kamu konzultáció, hiszen ki szavazna arra, hogy direkt NE kapjon saját érmét a vizsla. Úgyhogy mi egy sokkal relevánsabb konzultációt indítunk ezennel:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt