Matolcsy Nemzeti Bankja Matolcsy fiának Origójában szavaztatja meg, hogy milyen érméket veressen

ÉLET
2018 február 15., 13:19
comments 93

A családi összetartás újabb szívmelengető példájával állt elő a Fidesz Família. A Magyar Nemzeti Bank a jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a tulajdonában álló Origón szavaztatja meg a felhasználókat, hogy 2019-ben milyen emlékérméket veressen.

Irózatosan sok érmét tervez veretni az MNB, így a magyar vizslától Benczúr Gyulán át Árpád-házi Szent Piroskáig egy csomó emlősről és emberről szavazhatunk, nem beszélve az épületekről - Földtani Intézet - és az olyan fogalmakról, mint a Kodály-módszer.

Úgy érzem, hogy ez igazából egy kamu konzultáció, hiszen ki szavazna arra, hogy direkt NE kapjon saját érmét a vizsla. Úgyhogy mi egy sokkal relevánsabb konzultációt indítunk ezennel:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.