Oeberg az első nő a történelemben, aki hibátlan lövészettel nyerte a 15 kilométeres biatlont

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: CHRISTOF STACHE/AFP

Hanna Oeberg az előbb olyat tett a 15 kilométeres női biatlonversenyen, amilyent előtte soha senki a téli olimpiák történetében: lövőhiba nélkül nyerte meg a számot.

Ha hibázik, nem ő nyer, hiszen a második helyen végzett, korábban kétszeres olimpiai bajnok szlovák Kuzmina a két lövőhibája ellenére csak 24,7 másodperccel maradt le tőle. Harmadik lett a mostani olimpia legnagyobb biatlonos ásza, a Pjongcsangban már két aranyat is nyerő német Dahlmeier.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.