Halálra fagyott egy hároméves kislány Moszkvában, mert az óvónő kint felejtette az udvaron

külföld
2018 február 16., 20:23

A hároméves Zakhra Rzayeva pénteken halálra fagyott a moszkvai bölcsődéjének az udvarán, miután az óvónő ottfelejtette a kinti játszóidő után. A kislány testét egy hóbucka mögött találták meg a bölcsőde játszóterén, ahol a hőmérséklet mínusz 5 fok volt.

A helyi sajtó szerint az óvónő egyszerűen kint felejtette a napi séta után. Csak két órával később jutott eszébe, hogy egy gyerek hiányzik, meg is találták a gyereket az egyik bucka mögött, de akkor már hiába próbálták újraéleszteni. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult. (Mirror)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.