Halálra fagyott egy hároméves kislány Moszkvában, mert az óvónő kint felejtette az udvaron

A hároméves Zakhra Rzayeva pénteken halálra fagyott a moszkvai bölcsődéjének az udvarán, miután az óvónő ottfelejtette a kinti játszóidő után. A kislány testét egy hóbucka mögött találták meg a bölcsőde játszóterén, ahol a hőmérséklet mínusz 5 fok volt.

A helyi sajtó szerint az óvónő egyszerűen kint felejtette a napi séta után. Csak két órával később jutott eszébe, hogy egy gyerek hiányzik, meg is találták a gyereket az egyik bucka mögött, de akkor már hiába próbálták újraéleszteni. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult. (Mirror)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.