Jennifer Aniston és Justin Theroux válnak

érdekes adat
2018 február 16., 06:24
comments 71

Jennifer Aniston világhírű amerikai filmszínész, a Jóbarátok című sorozat sztárja, és Justin Theroux forgatókönyvíró (Zoolander 2) felbontják 2015 óta tartó házasságukat.

Az erről szóló közleményükben azt írják, hogy legszívesebben megtartották volna a családjogi aktust maguknak, de a pletykáknak jobb sajnos elébe menni.

Hangsúlyozzák, hogy továbbra is nagyon jó barátok lesznek, és kölcsönösen nagyon tisztelik egymást. Hogy miért válnak el mégis, arra nem térnek ki.

Jennifer Anistonnak ez volt a második házassága, korábban Brad Pitt felesége volt. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.