Kiderült, hogy nő a hozományvadász vőlegény

külföld
2018 február 16., 07:50
comments 38

Kihallgatása közben orvosi vizsgálatra küldték az indiai rendőrök Krisna Szent, akiről csak ekkor derült ki, hogy nem is férfi, hanem nő.

Az illetőt azért vitték be a rendőrségre, mert feljelentették hozomány követeléséért.

A 26 éves csaló már két nőt is elvett feleségül. Amikor az elsőtől elvált, akkor volt párjának családja feljelentette, mert meglépett a családi kölcsönökkel, és zaklatta őket a hozományért. Első házasságát 2014-ben, a másodikat tavaly áprilisban kötötte.

A Krisna Szen néven élő nő férfiként élte az életét. Motorozott, alkoholt ivott, dohányzott, férfi barátai voltak, nyilvános helyeken is a férfi vécébe járt ki. Egyik feleségének sem tűnt fel, hogy nem nő, igaz, egyikükhöz sem közeledett soha szexuálisan. 

A rendőrségen azt vallotta, hogy mindig is férfiként akart élni. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.