Újabb fontos ember készül vádalkura Trump kampánycsapatából

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Robert Mueller különleges ügyész újabb fontos vallomást gyűjthet be napokon belül Donald Trump kampánycsapata és az orosz kormány titkos kapcsolatairól.

A CNN értesülése szerint a Trump-csapat korábban fontos tagja, Rick Gates készül vádalkut kötni. Ez azt jelenti, hogy minden titkát feltárja a nyomozók előtt, és cserébe az önmagára nézve terhelő adatok miatt megúszhatja a büntetést.

Robert Mueller hónapok óta nyomoz Trump és az oroszok titkos összejátszásának feltárásán. Az elnök szerint boszorkányüldözés az egész, és már rég kiderült, hogy semmiféle összejátszás sem volt. (CNN)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.