Pócs János azzal kampányol, hogy amíg ő a képviselő, addig „NEM lesz migráns a Jászságban”

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A fideszes kampányolásban mindig a frontvonalban harcoló Pócs János ezzel a szép szórólappal hívta meg a vendégeket a szombat esti, pusztamonostori lakossági fórumára:

Itt egy másik verzió, ugyanazzal a felirattal.Fotó: Pócs János / Facebook

Tehát már vállaltan nem az az üzenet, hogy „illegális bevándorló” nem jöhet be az országba, hanem senki, aki külföldről jön itt élni, nem fordulhat meg egy megyében.

De a településeken külön-külön sem lesz egy darab migráns fajú egyén sem:

Tehát a Fidesz itt tart fejben:

Pócs ígérete valószínűleg nem vonatkozik arra a 2300 menekültre, akiket a menekültellenes propaganda csúcsra járatása közben fogadott be az állam.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.