Netanjahu veszélyes iráni tigrisről szavalt és drónronccsal hadonászott

Benjamin Netanjahu, a kezében egy megégett műanyagdarabbal, amely állítása szerint egy Izrael felett lelőtt drónból van.Fotó: LENNART PREISS/AFP

Egy, a hazája felett lelőtt iráni drón egy darabjával hadonászva prezentálta az országát fenyegető veszélyt az évi rendes müncheni biztonságpolitikai világkonferencián Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő.

Lássuk be, azért neki sincs könnyű dolga, évente egyszer biztosan elő kell adnia, hogy Irán végveszélyt jelent Izraelre, nehéz lehet fenntartani az évről évre szinte változatlan közönség érdeklődését.

Amúgy, ahogy azt a dróndarab valóban jól mutatja, Irán tényleg egyre nagyobb fenyegetést jelent Izraelre, mert a szíriai háború ürügyén Izraelhez közel kezd bázisokat létesíteni. "Habozás nélkül lépni fogunk, ha meg kell védenünk magunkat, és lépni fogunk, ha szükségszerű, nemcsak Irán minket támadó szövetségesei, hanem maga Irán ellen is" - mondta Netanjahu, Iránt "veszélyes tigrisnek" nevezve. (Via BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.