Végre vidáman játszadoznak az ahtäri állatkert pandái

A hétvégén már a nagyközönség elé léphetett Ahtäriban, Helsinkitől 330 kilométerre a Kínától kölcsönkapott óriáspandapár, Hua Pao és Csin Paopao.

A négyéves hím és a hároméves nőstény a jelentések szerint élvezi a csak nekik épített pandaházat, a hóban ugrándoznak, fára másznak, "bolondoznak".


A pandák január 18-án érkeztek Finnországba, ahol azonnal át is keresztelték őket. A hímet Pyrynek, vagyis hóesésnek, a lányt Luminak, vagyis hónak nevezték el a finnek.

Kína 15 évre adta kölcsön a pandákat a pandadiplomácia jegyében. (Via MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.