Saját testével fogta fel az osztálytársainak szánt golyókat az ajtórésben a 15 éves diák

bűnügy
2018 február 19., 12:50
comments 209

A sokk oldódásával egyre többen szólalnak meg, így egyre több részlet derül ki a 17 halálos áldozattal járó floridai iskolai lövöldözésről. Túlélő diákok mesélték most el Anthony Borges, az iskola 15 éves, európaifoci-kedvelő, kórházban fekvő diákjának történetét.

link Forrás

A váratlanul felhangzó, hozzájuk közelítő gépfegyversorozatokat hallva Borges 19 diáktársával együtt bemenekült egy üres osztályterembe. Miután mindenki bejutott, a fiú megpróbálta bezárni az ajtót, de a gyilkos ekkorra már oda is ért, és fegyverrel a kézben igyekezett benyomni azt. A barátai elbeszélése szerint Borges először ellenállt, majd amikor nem tudta teljesen visszanyomni az ajtót, őket védendő inkább beállt az ajtórésbe, hogy a testével fedezze őket. A gyilkos bele is eresztett öt lövést, amik a lábain és a hátán találták el. Az osztályban, mögötte elbújva még 19-en reszkettek, de nekik végül nem esett bántódásuk.

A fiút megműtötték és több komoly operáció vár még rá, de már nincs életveszélyes állapotban.

(via ABC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.