Saját testével fogta fel az osztálytársainak szánt golyókat az ajtórésben a 15 éves diák

A sokk oldódásával egyre többen szólalnak meg, így egyre több részlet derül ki a 17 halálos áldozattal járó floridai iskolai lövöldözésről. Túlélő diákok mesélték most el Anthony Borges, az iskola 15 éves, európaifoci-kedvelő, kórházban fekvő diákjának történetét.

A váratlanul felhangzó, hozzájuk közelítő gépfegyversorozatokat hallva Borges 19 diáktársával együtt bemenekült egy üres osztályterembe. Miután mindenki bejutott, a fiú megpróbálta bezárni az ajtót, de a gyilkos ekkorra már oda is ért, és fegyverrel a kézben igyekezett benyomni azt. A barátai elbeszélése szerint Borges először ellenállt, majd amikor nem tudta teljesen visszanyomni az ajtót, őket védendő inkább beállt az ajtórésbe, hogy a testével fedezze őket. A gyilkos bele is eresztett öt lövést, amik a lábain és a hátán találták el. Az osztályban, mögötte elbújva még 19-en reszkettek, de nekik végül nem esett bántódásuk.

A fiút megműtötték és több komoly operáció vár még rá, de már nincs életveszélyes állapotban.

(via ABC News)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.