Valami Amerika 3: A rendszerváltás óta a második legjobb hétvégét produkálták

A nyitó hétvégéjén 116030 néző vett jegyet a Valami Amerikai 3.-ra, ami ezzel a rendszerváltás óta eltelt időszak második legjobban induló magyar filmje lett. Ennél többen csak a Miniszter félrelépre voltak kiváncsiak a legújabb kori történelemben.

A Valami Amerika 3. így az összes külföldi filmet beleértve is a legnépszerűbb film eddig az idén. A bemutató hétvégéjén a vígjáték közvetlen ellenfele a Black Panther szuperhősfilm volt, azt is elverte, mint a kétfenekű Batmant.

A rendező Herendi Gábor ezzel a Vajna-korszak népszerűségi bajnoka, mert ő rendezte az eddigi listavezetőt, a nyitó hétvégéjén 72089 nézőt bevonzó Kincsemet is.

Ebből a cikkünkből kiderül, hogy a forgalmazók néha trükköznek kicsit a számokkal, a Pappa Pia számait például úgy tupírozták fel, hogy a nyitó hétvége - ami alapvetően négynapos, csütörtöktől vasárnapig - hatnapos volt. 

 A Valami Amerika 3. esetében ötnapos nyitóhétvégével kalkuláltak, a filmet ugyanis rengeteg helyen vetítették premier előtt a Valentin-napon. Az adata így korrekt módon hasonlítható össze a Kincsemével, mert annál is 5 nappal számoltak.

A filmről mi is írtunk kritikát, amit itt olvashatsz el:

Nagyon röviden: a film a maga nemében tök profi, jó a ritmusa, a forgatókönyve és a látványvilága, a proliskodás és a primkó és ovis poénok szerelmesei élvezni fogják, én se bántam meg, hogy elmentem rá, de jó ízlésű, normális ember természetesen nem tudna elmosolyodni sem ilyesmiken.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.