Valami Amerika 3: A rendszerváltás óta a második legjobb hétvégét produkálták

FILM
2018 február 19., 13:23
comments 247

A nyitó hétvégéjén 116030 néző vett jegyet a Valami Amerikai 3.-ra, ami ezzel a rendszerváltás óta eltelt időszak második legjobban induló magyar filmje lett. Ennél többen csak a Miniszter félrelépre voltak kiváncsiak a legújabb kori történelemben.

A Valami Amerika 3. így az összes külföldi filmet beleértve is a legnépszerűbb film eddig az idén. A bemutató hétvégéjén a vígjáték közvetlen ellenfele a Black Panther szuperhősfilm volt, azt is elverte, mint a kétfenekű Batmant.

A rendező Herendi Gábor ezzel a Vajna-korszak népszerűségi bajnoka, mert ő rendezte az eddigi listavezetőt, a nyitó hétvégéjén 72089 nézőt bevonzó Kincsemet is.

Ebből a cikkünkből kiderül, hogy a forgalmazók néha trükköznek kicsit a számokkal, a Pappa Pia számait például úgy tupírozták fel, hogy a nyitó hétvége - ami alapvetően négynapos, csütörtöktől vasárnapig - hatnapos volt. 

 A Valami Amerika 3. esetében ötnapos nyitóhétvégével kalkuláltak, a filmet ugyanis rengeteg helyen vetítették premier előtt a Valentin-napon. Az adata így korrekt módon hasonlítható össze a Kincsemével, mert annál is 5 nappal számoltak.

A filmről mi is írtunk kritikát, amit itt olvashatsz el:

link Forrás

Nagyon röviden: a film a maga nemében tök profi, jó a ritmusa, a forgatókönyve és a látványvilága, a proliskodás és a primkó és ovis poénok szerelmesei élvezni fogják, én se bántam meg, hogy elmentem rá, de jó ízlésű, normális ember természetesen nem tudna elmosolyodni sem ilyesmiken.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.