Valami Amerika 3: A rendszerváltás óta a második legjobb hétvégét produkálták

A nyitó hétvégéjén 116030 néző vett jegyet a Valami Amerikai 3.-ra, ami ezzel a rendszerváltás óta eltelt időszak második legjobban induló magyar filmje lett. Ennél többen csak a Miniszter félrelépre voltak kiváncsiak a legújabb kori történelemben.

A Valami Amerika 3. így az összes külföldi filmet beleértve is a legnépszerűbb film eddig az idén. A bemutató hétvégéjén a vígjáték közvetlen ellenfele a Black Panther szuperhősfilm volt, azt is elverte, mint a kétfenekű Batmant.

A rendező Herendi Gábor ezzel a Vajna-korszak népszerűségi bajnoka, mert ő rendezte az eddigi listavezetőt, a nyitó hétvégéjén 72089 nézőt bevonzó Kincsemet is.

Ebből a cikkünkből kiderül, hogy a forgalmazók néha trükköznek kicsit a számokkal, a Pappa Pia számait például úgy tupírozták fel, hogy a nyitó hétvége - ami alapvetően négynapos, csütörtöktől vasárnapig - hatnapos volt. 

 A Valami Amerika 3. esetében ötnapos nyitóhétvégével kalkuláltak, a filmet ugyanis rengeteg helyen vetítették premier előtt a Valentin-napon. Az adata így korrekt módon hasonlítható össze a Kincsemével, mert annál is 5 nappal számoltak.

A filmről mi is írtunk kritikát, amit itt olvashatsz el:

Nagyon röviden: a film a maga nemében tök profi, jó a ritmusa, a forgatókönyve és a látványvilága, a proliskodás és a primkó és ovis poénok szerelmesei élvezni fogják, én se bántam meg, hogy elmentem rá, de jó ízlésű, normális ember természetesen nem tudna elmosolyodni sem ilyesmiken.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.