18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Felfüggesztették az állatkínzó rendőrt, aki bebokszolt egy kutyát a szolgálati autója csomagtartójába

bűnügy
2018 február 20., 12:22
comments 279

Tegnap kezdett el terjedni az a videó, amit Dányban vettek, és az látható rajta, hogy egy rendőr megfog egy állatot (nem látszik jól, hogy kisebb kutyát vagy macskát) és úgy megüti, hogy az berepül a rendőrautó csomagtartójába.

A rendőrséget kerestük mi is az üggyel kapcsolatban, közleményben reagáltak ma. Ebben azt írják, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette. A felfüggesztett rendőrt fel is jelentette a kapitányság vezetője.

link Forrás

A közleményből kiderül az is, hogy egy kutya látható a felvételen, amit a rendőrök soron kívüli állatorvosi vizsgálatára vittek. Ezen azt állapították meg, hogy nem szenvedett sérülést az állat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.