Felfüggesztették az állatkínzó rendőrt, aki bebokszolt egy kutyát a szolgálati autója csomagtartójába

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Tegnap kezdett el terjedni az a videó, amit Dányban vettek, és az látható rajta, hogy egy rendőr megfog egy állatot (nem látszik jól, hogy kisebb kutyát vagy macskát) és úgy megüti, hogy az berepül a rendőrautó csomagtartójába.

A rendőrséget kerestük mi is az üggyel kapcsolatban, közleményben reagáltak ma. Ebben azt írják, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el, amelynek eredményeként az érintett rendőrt 2018. február 20-i hatállyal szolgálati beosztásából felfüggesztette. A felfüggesztett rendőrt fel is jelentette a kapitányság vezetője.

A közleményből kiderül az is, hogy egy kutya látható a felvételen, amit a rendőrök  soron kívüli állatorvosi vizsgálatára vittek. Ezen azt állapították meg, hogy nem szenvedett sérülést az állat.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.