Orbánnak üzen az Európai Néppárt frakcióvezetője: be kell állni a sorba

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Manfred WeberFotó: Bernd Von Jutrczenka/dpa

A Fideszt is sorai közt tudó Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber a Facebook-oldalán tette világossá, hogy érti egyes tagországok fenntartásait, de 2018 kulcsfontosságú év lesz a migrációs krízisre adott válasz szempontjából, és ehhez egységre van szükség. A magyar kormányfővel közeli viszonyt ápoló  Bajor Keresztényszociális Unió tagja egyértelműen Orbánnak üzent:

"Megértem egyes közép- és kelet-európai országok félelmeit a multikulturális Európával kapcsolatban, de nincs megoldás közös és igazságos teherviselés és európai szolidaritás nélkül"

Weber a civilek vegzálása és a CEU ellen folytatott hadjáratok miatt már tavaly szót emelt a magyar politika ellen. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.