Putnok polgármestere: „Ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk”

POLITIKA
2018 február 20., 08:48
comments 326

Putnokon gyűltek össze egy hete a környék polgármesterei, hogy a helyi kistérségi társulási tanács ülésén megvitassák a következő évek terveit. Miután lement a hivatalos rész, Putnok fideszes polgármestere, korábbi országgyűlési képviselő Tamás Barnabás szót kért, és - ahogy az egyik résztvevő a Hír TV-nek beszámolt - a következőket mondta: 

„Gyurcsányt a seggem egyik felére, Vonát meg a másik felére rajzoltatom és hagyom, hogy rugdossák. Maximum fájni fog, de megéri, mert oda valók. A Fidesz nyer, mert azzal azért tisztában vagytok, hogy nyer, és ha nem fideszes lesz a képviselőnk, akkor bizony szopni fogunk. Lófaszt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő. Az az igazság, hogy én sem adnék. Ahol nem ránk szavaznak, mert az úgyis kiderül, ott megnézhetik magukat.”

Amit - az ilyen típusú üzenetekhez hasonlóan - nehéz nem úgy lefordítani, hogy vagyunk annyira gazemberek, hogy megszívassunk titeket, higgyétek el.

photo_camera Tamás Barnabás

Vilcsek Ernő, jákfalvi polgármestere is megerősítette a Hír TV-nek, hogy Tamás Barnabás megengedhetetlen stílusban beszélt, szerinte még a Fidesszel szimpatizálók is megdöbbentek. Ugyanakkor Tamás Barnabás után nem volt olyan felszólaló, aki jelezte volna felháborodást, csak az ülés után mondták el egymás között a véleményüket. Tamás Barnabás nem nyilatkozott az őt kereső Hír TV-nek. 

A putnoki polgármester volt az, aki október 23-án ünnepi beszédében kicsit aggódott amiatt, hogy a választók esetleg nem jól döntenek, és a guillotine alákat választják meg. Szó szerint:

„Tudjuk nagyon jól, hogy választások jönnek, választások mennek. Nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és olyan embereket enged a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy a tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely a jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot”

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.