Csak 60 kilométerrel később vette észre az osztrák buszsofőr, hogy a csomagtartóba zárt egy 21 éves lányt

utazás
2018 február 21., 15:46

Az osztrák buszvezető kedden Klagenfurtnál nem vette észre, hogy egy 21 éves lány még a csomagtérben pakolta a táskáját, és rázárta az ajtót, és elindult. A lány hiába kopogott, senki sem vette észre. Ekkor a mobiljáról értesítette a rendőrséget.

A sofőr csak egy órával és 60 kilométerrel később bukkant rá, amikor megállt Wolfsburgban. Ekkor nyitotta fel a csomagteret, és a lány végre kiszabadult. A lánynak a csomagtérben szerencsére nem esett baja, de úgy döntött, hogy Grazig inkább a lefoglalt ülőhelyén folytatja az utat.

A hasonló esetek elkerülése érdekében a busztársaság szóvivője megjegyezte, hogy az csomagtartóból egyébként fel lehetne jutni egy 80X80 centis átjárón az utastérbe, de erről a lány sajnos nem tudott. (ORF)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.