Németh Szilárd kiszámolta, hogy a migráció a magyar gasztronómiát is fenyegeti, mert több a gyrosos és a McDonald’s, mint a lacikonyha

gasztronómia
2018 február 21., 18:15
comments 460

A Fidesz alelnöke ott tart, hogy a magyar gasztronómiát már most fenyegeti a migráció. 

link Forrás

Németh Szilárd arra jutott, érdemes összevetni, hány lacikonyha és hány „gyrosos, kebabos, türkisci kebab, McDonald’s, izé, mit tudom én, micsoda” működik,. Mivel lacikonyhából nincs sok, a veszélyben lévő magyar kultúrán belül a magyar gasztronómia egyértelműen veszélyben van. 

A tézis igazolására egy viccet is elmesélt, amiben tíz év múlva valaki úgy rendel a presszóban, hogy „ala hablil halwalab Coca-Cola?”, amire visszakérdeznek, hogy „jéghideg mit kérsz?” Vagyis veszélyben vagyunk. 

link Forrás

Németh Szilárdot egyébként arról kérdezték, hogy Fazekas Sándor miniszter kedden mégis miért beszélt arról egy  csepeli fórumon, hogy ha migránsokat telepítenek az országba, rovarokat kell ennünk. A miniszter ezt is a Soros-terv részének gyanítja. 

link Forrás

Németh Szilárd szerint Fazekas miniszter nem beszélt ilyesmiről. 

Amikor a Fidesz táplálkozásügyi alelnökét nyáron a menzareformról kérdezték, azt mondta: „A kedvencem egyébként a füstölt nyúljával - ez az oldalasnak egy része – készült pacal. És ha még kerül bele egy kis velő, akkor az isteni és mennyei tud lenni, és szerintem egészséges is.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.