Új magyar csillag az olimpián: Tóth Ivett AC/DC-re korcsolyázott

téli olimpia
2018 február 21., 07:07
comments 273

A lassabban kapcsoló világlapok még túl sem tették magukat Elizabeth Swaney-n, amikor már újabb magyar olimpikon kavarja fel az interneten:

Tóth Ivett műkorcsolyázó, aki AC/DC-re mutatta be a produkcióját.

link Forrás

És ez nagyon bejött:

link Forrás

Csak úgy záporoznak a Fuck yeah-k:

link Forrás

Juliet Macur, a New York Times sportriportere egyből új kedvencének is nevezte, és azt írta, az idősebb pontozók az ájulás szélén vannak:

link Forrás

Ebben a műfajban általában klasszikus zenét választanak, Tóth műsora alatt ehelyett a Black in Black és a Thunderstruck című számok szóltak, és ehhez illő ruhát is választott.  Harmincból 24-en jutnak tovább, ő a 23. lett, 53.22 pontos értékelése azt jelenteti, hogy a pénteki kűrben is ott lesz.

photo_camera Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Négy éve nem volt magyar műkorcsolyázó az olimpián, a 19 éves Tóth most a világbajnokságon elért huszadik helyével szerzett olimpiai kvótát. Tavaly augusztusban háztartási balesetben törte el a lábát.

„A tavalyelőtti szezonban kezdtem el egy új koreográfussal dolgozni (a francia Benoit Richauddal), aki egy modernebb személyiség. Tavaly egy Michael Jackson-programom volt, ezt az utat próbáltuk folytatni, vagyis hogy ne megszokott zenéket hozzunk, mint máskor. Az AC/DC az én ötletem volt, de a koreográfusomnak is megtetszett, és segített is ellazulni” - mondta a Magyar Nemzetnek.

A folytatás pénteken hajnalban jön, de akkor már Carmenre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.