Az olimpia legaranyosabb, lovacskázós szerelmi jelenete Elise Christie-é és Liu Shaolin Sándoré

Óriási ünneplést csaptak a befutó után az olimpiai bajnok magyar rövidpályásgyorskorcsolya-váltó tagjai és edzői a jégpálya szélén. Ahol ott várakozott a váltó befutó emberének, Liu Shaolin Sándornak a barátnője, a brit short track világbajnok Elise Christie is. Neki szörnyű olimpiája volt: nem nyert semmit, 1000 méteren ráadásul megsérült: a futam után, aminek az első startja után elesett, és amiből utólag azért zárták ki, mert közben meglökte Keszler Andreát, az edzője ölben vitte le a pályáról, olyan súlyosan megsérült. De itt óriási örömmel várta a barátját, aki azonnal oda is korcsolyázott hozzá:

Fotó: David J. Phillip/AP

És mivel Christie sérülése annyira súlyosnak bizonyult, hogy az egyik lábán rögzítőcsizmát kellett viselnie, a barátja később a hátára kapta:

Fotó: David J. Phillip/AP


November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.