David Attenborough hangjára buliznak a brit fiatalok

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Váratlan, de valahol azért mégsem annyira meglepő új sztárja van a már sokat látott brit klubszíntérnek: David Attenborough. Minden idők leghíresebb természetfilmesének hangja ugyanis most egy tematikus bulisorozat hőse lett Nagy-Britanniában, a David Attenborough Jungle Boogie című bulik sorra bukkannak fel újabb és újabb brit városokban, nemritkán ezer embert is a helyszínre csábítva. 

És a beszámolók szerint a bulizók nagyon szeretik az Attenborough életműve köré felépített bulikat, ha egy számban felhangzik a jól ismert hang, mindenki megőrül. A szervezők szerint nincs még egy olyan ismert emberi hang, ami hasonló eufóriát váltana ki a tömegből. 

A bulikhoz tematikus dekoráció is jár, volt, hogy esőerdők világát megidéző díszlet került például ki. A fellépő dj-k pedig leginkább klubhimnuszokat vegyítenek rövid részletekkel Attenborough műsoraiból. A beszámolók szerint a leedsi és a liverpooli buli már előre teltházas lett, és számos további város meglátogatását fontolgatják a szervezők. 

A bulit Jadwat és a Good Life alapítója, Will Burbage találta ki, amikor a leedsi egyetemen járva rádöbbentek, hogy Attenborough sorozatai mennyire népszerűek a diákok körében. A bevétel egy része amúgy minden alkalom után egy olyan környezetvédelmi alapítványnak megy, aminek Attenborough is régi támogatója. (CBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.