David Attenborough hangjára buliznak a brit fiatalok

Váratlan, de valahol azért mégsem annyira meglepő új sztárja van a már sokat látott brit klubszíntérnek: David Attenborough. Minden idők leghíresebb természetfilmesének hangja ugyanis most egy tematikus bulisorozat hőse lett Nagy-Britanniában, a David Attenborough Jungle Boogie című bulik sorra bukkannak fel újabb és újabb brit városokban, nemritkán ezer embert is a helyszínre csábítva. 

És a beszámolók szerint a bulizók nagyon szeretik az Attenborough életműve köré felépített bulikat, ha egy számban felhangzik a jól ismert hang, mindenki megőrül. A szervezők szerint nincs még egy olyan ismert emberi hang, ami hasonló eufóriát váltana ki a tömegből. 

A bulikhoz tematikus dekoráció is jár, volt, hogy esőerdők világát megidéző díszlet került például ki. A fellépő dj-k pedig leginkább klubhimnuszokat vegyítenek rövid részletekkel Attenborough műsoraiból. A beszámolók szerint a leedsi és a liverpooli buli már előre teltházas lett, és számos további város meglátogatását fontolgatják a szervezők. 

A bulit Jadwat és a Good Life alapítója, Will Burbage találta ki, amikor a leedsi egyetemen járva rádöbbentek, hogy Attenborough sorozatai mennyire népszerűek a diákok körében. A bevétel egy része amúgy minden alkalom után egy olyan környezetvédelmi alapítványnak megy, aminek Attenborough is régi támogatója. (CBC)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.