Lemondott kutyájáról a dányi rendőr, nagyon bánja, hogy bántotta

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kifordította sarkaiból a magyar internetet az, a hét elején nyilvánosságra került videó, amin egy dányi rendőr látható, amint autója csomagtartójában bokszol egy kis méretű kutyát. Az állatot sokan macskának vagy kutyakölyöknek nézték, de mostanra kiderült, egy teljesen fejlett, Zora nevű havanese-ről van szó.

A rendőr, G. István az állat gazdája volt (Zora 5 évet töltött vele), és azért ütötte meg a kutyát, mert az elszökött otthonról.

A Bors szerint G. nagyon bánja tettét, lelkiismeretfurdalás gyötri, és le is mondott a kutyáról. Zora így az Állatvédőrség habilitációs kutyakiképzőjéhez, Tornóczky Anitához került. Tornóczky szerint Zora nem tűnik bántalmazott kutyának, egészséges, kiegyensúlyozott és szépen kozmetikázott állat. (Bors)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.