Lemondott kutyájáról a dányi rendőr, nagyon bánja, hogy bántotta

ÁLLAT
2018 február 22., 05:49

Kifordította sarkaiból a magyar internetet az, a hét elején nyilvánosságra került videó, amin egy dányi rendőr látható, amint autója csomagtartójában bokszol egy kis méretű kutyát. Az állatot sokan macskának vagy kutyakölyöknek nézték, de mostanra kiderült, egy teljesen fejlett, Zora nevű havanese-ről van szó.

A rendőr, G. István az állat gazdája volt (Zora 5 évet töltött vele), és azért ütötte meg a kutyát, mert az elszökött otthonról.

A Bors szerint G. nagyon bánja tettét, lelkiismeretfurdalás gyötri, és le is mondott a kutyáról. Zora így az Állatvédőrség habilitációs kutyakiképzőjéhez, Tornóczky Anitához került. Tornóczky szerint Zora nem tűnik bántalmazott kutyának, egészséges, kiegyensúlyozott és szépen kozmetikázott állat. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.