Meghalt Tahi Tóth László

A Jászai Mari-díjas, tavaly Kossuth-díjjal jutalmazott színművész, szinkronszínész, érdemes és kiváló művész 74 éves volt – írja a 24.hu.

Fotó: Youtube

Tahi Tóth László még tavaly január végén lett rosszul egy színházi előadás közben, és bár végigjátszotta a darabot, utána egyből kórházba szállították, ahol később megműtötték az agyát. A műtét utáni rehabilitációja fél évig tartott, és közel 9 hónapos kihagyás után, októberben tért vissza a színpadra.

A színművész 1944. január 23-án született Budapesten, 1966-ban végezte el a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, azóta a Vígszínház társulatának tagja volt. Filmekben, filmsorozatokban és kabarékban is rendszeresen szerepelt.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.