Négy órán belül elkapták a sofőrt, akinek az előzése miatt egy másik kicsúszott a szántóföldre az 57-es főúton

Egy 30 éves komlói férfi csütörtökön 15 óra körül Mohács felől Pécs felé ment a kocsijával az 57-es főúton, amikor elkezdett megelőzni egy teherautót. Hogy a szemből érkező kocsi vezetője elkerülje az ütközést, lehúzódott jobbra, a kavicsos útpadkára, majd megcsúszott, és a bal oldali vízelvezető árkon keresztül a szántóföldre sodródott.

Fotó: police.hu

A komlói sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés, elhajtott a helyszínről. A rendőrök 4 órán belül beazonosították, és elfogták a cserbenhagyó férfit. Gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a Mohácsi Rendőrkapitányság cserbenhagyás megalapozott gyanúja miatt nyomoz. (police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.