Négy órán belül elkapták a sofőrt, akinek az előzése miatt egy másik kicsúszott a szántóföldre az 57-es főúton

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 30 éves komlói férfi csütörtökön 15 óra körül Mohács felől Pécs felé ment a kocsijával az 57-es főúton, amikor elkezdett megelőzni egy teherautót. Hogy a szemből érkező kocsi vezetője elkerülje az ütközést, lehúzódott jobbra, a kavicsos útpadkára, majd megcsúszott, és a bal oldali vízelvezető árkon keresztül a szántóföldre sodródott.

Fotó: police.hu

A komlói sofőr anélkül, hogy meggyőződött volna arról, történt-e személyi sérülés, elhajtott a helyszínről. A rendőrök 4 órán belül beazonosították, és elfogták a cserbenhagyó férfit. Gyanúsítottként hallgatták ki, ellene a Mohácsi Rendőrkapitányság cserbenhagyás megalapozott gyanúja miatt nyomoz. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.