Százasér' a Népvándorlás!

Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben fogadta Václav Klaus volt cseh államfőt, akinek az előző nap mutatták be Budapesten Jirí Weigllel közösen írt könyvét, a magyarul a Századvég Kiadó gondozásában megjelent Népvándorlás – Útmutató a jelenlegi migrációs válság megértéséhez című kötet. Orbán Viktor szívesen reklámozta:

Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI / MTVA

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek azt mondta, egyetértés volt az Európát sújtó migrációs válság természetét és kezelési lehetőségeit illetően a két politikus megbeszélésén, amin áttekintették az európai politika napirendjén lévő legfontosabb ügyeket, és megállapították: a 2015 óta zajló tömeges népvándorlás aláaknázza az Európában kifejlődött társadalmi és kulturális struktúrákat. Václav Klaus azt mondta, racionálisan gondolkodó európaiak milliói és ő maga is támogatja Magyarország és Orbán Viktor bátor kiállását a migrációs válság ügyében.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.