Százasér' a Népvándorlás!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Orbán Viktor miniszterelnök a Parlamentben fogadta Václav Klaus volt cseh államfőt, akinek az előző nap mutatták be Budapesten Jirí Weigllel közösen írt könyvét, a magyarul a Századvég Kiadó gondozásában megjelent Népvándorlás – Útmutató a jelenlegi migrációs válság megértéséhez című kötet. Orbán Viktor szívesen reklámozta:

Fotó: Botár Gergely / Miniszterelnöki Sajtóiroda / MTI / MTVA

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek azt mondta, egyetértés volt az Európát sújtó migrációs válság természetét és kezelési lehetőségeit illetően a két politikus megbeszélésén, amin áttekintették az európai politika napirendjén lévő legfontosabb ügyeket, és megállapították: a 2015 óta zajló tömeges népvándorlás aláaknázza az Európában kifejlődött társadalmi és kulturális struktúrákat. Václav Klaus azt mondta, racionálisan gondolkodó európaiak milliói és ő maga is támogatja Magyarország és Orbán Viktor bátor kiállását a migrációs válság ügyében.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.