Tömegesen rongálják meg a Jobbik óriásplakátjait Budapesten

Az RTL Klub Híradója számolt be róla, hogy még alig kezdtek el plakátolni a pártok, szinte csak a jobbikos óriásplakátok jelentek meg, azokat viszont sorra rongálják meg ismeretlenek Budapesten, fekete csíkokkal festik le a párt nevét és üzenetét. 

A jelenség tömeges méreteket öltött, és a Jobbik szerint egyértelmű ki áll mögötte: Z. Kárpát Dániel egy sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy gyávának és méltatlannak tartják ezeket az eszközöket, és szerintük azt jelzi, hogy a Fidesz fél. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Hidvéghi Balázs viszont arról beszélt, hogy "hivatalosan semmiféle rongálást nem bátorítanak", ugyanakkor az a véleménye, hogy az, hogy kifejezik az állampolgárok a véleményüket, akár úgy, hogy ráfirkálnak egy plakátra, az bele kell férjen, politikai kampány van. 

Nem ez az első alkalom, hogy ilyen tömeges mértékben, meglehetősen hasonló módszerrel rongálják meg a Jobbik plakátjait.

A párt amúgy Simicska Lajos plakáthelyein hirdet, a többi párt pedig egy Fidesz-közeli céggel, az Odex-szel kénytelen megállapodni, ha plakátolni akarnak. A hvg.hu szerdán írt róla, hogy az LMP már megállapodott velük, és az RTL Klub szerint erre készül az MSZP is. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.