10 fotón szerepel, és 19 alkalommal van leírva Németh Szilárd neve a csepeli újságban

Megjelent a Csepeli Hírmondó legfrissebb, február 22-i lapszáma, ez az az önkormányzati újság, ami azért lett híres, mert a Fidesz alelnökének rendszeres receptrovata van benne. 

Most az Együtt összeszámolta, összesen hányszor szerepel Németh Szilárd a lapban, és bár ezúttal a receptje mellett nem főzős, hanem hólapátolós kép van az alelnökről, így is 10 fotón szerepel, a nevét pedig 19 alkalommal írták le. 

Az ellenzéki párt szerint ez a túlszerepeltetés a kampány időszakában olyan nagy segítség, ami ésszerű indok nélkül privilegizálja más szervezetekhez és jelöltekhez, ezért az Együtt kifogást nyújtott be a választási eljárási törvény megsértése miatt a Csepel-Soroksár választókerületben illetékes választási bizottságnak.

A legújabb lapszámban Németh Szilárd Így főzök én című rovatában a levesben főtt, barnamártásos csirkeszárnyat ajánlja.

Mint írtuk, tavaly októberben szavazta meg a csepeli képviselő-testület, hogy 2018-ban a Csepeli Hírmondóból a szokásos 24 helyett 32 lapszám jelenjen meg. Erre bruttó 32 millió forint többletet szavazott meg a képviselők többsége.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.