400 kiló kokaint találtak Buenos Aires-i orosz diplomaták csomagjában

Az argentin rendőrség egy olyan bűnbandát buktatott le, amely orosz diplomaták csomagjában csempészett kokaint Európába.

400 kilogramm, különösen tiszta drogot igyekeztek kivinni az országból, felhasználva a diplomatáknak járó mentességeket a határellenőrzéskor.

A nyomozásban az orosz nagykövet együttműködött az argentin hatóságokkal.

A csempészcsoportnak németországi szála is van, a kokain egy részét oda várhatták, és az egész műveletet onnan irányíthatták.

A nyomozás közben volt egy olyan trükk, hogy a rendőrök a kokaint lisztre cserélték, és nyomkövetőt rejtettek el benne. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.