Chevy Chase útszéli verekedésbe keveredett fiatalokkal, akiknek fogalmuk sem volt, ki ő

Fotó: KEVIN WINTER/AFP

Nagyon méltatlan helyzetbe hozta magát a 74 éves színész, ha hinni lehet annak a 22 éves fiatalnak, aki szerencsétlenségére botlott a komikusba és Mercedesébe egy New York állambeli havas tájon. Michael Landrio barátaival és barátnőjével indult hómobilozni, amikor valaki elkezdett villogni rájuk az úton. A hibájuk az volt, hogy a jobb oldali sávból behúzódtak a középsőbe.  „Egy öreg hapsi kiabált ránk - valamit, amit nem hallottunk -, nagyon ki volt kelve magából. Mi csak próbáltuk elkerülni, de követett minket végig a hídon, és úgy vezetett, mint egy őrült” - mesélte Landrio. Chase addig üldözte őket a férfi elmondása szerint, míg le nem húzódtak. Amikor lehúzták a kocsi ablakát, Chase üvölteni kezdett. „Tudod te, hogy ki vagyok én? Tönkre fogom tenni az életetek!” Mire Landrio saját bevallása szerint elküldte a picsába a színészt. 

A vita végül verekedéssé alakult, és megérkezett a rendőrség is. Landrio egy rendőrtől tudta meg, hogy Chevy Chase-szel verekedett, de ez sem mondott neki sokat, így ráguglizott a színészre.

„De azután se tudtam, ki ő. Nem úgy nézett ki, mint a régi filmjeiben” - mondta a férfi, aki rendvédelmi jövőt tud elképzelni magának. Az őrjöngő férfit, aki a rendőr szerint Chevy Chase, garázdasággal vádolják.

(via)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.