Egy kalocsai MSZP-s önkormányzati képviselő nyilvánosságra hozta az Eliosról szóló OLAF-jelentést, kirúgták

A takarékosságra hivatkozva megszüntették az önkormányzati munkahelyét az Ökopont Irodában, és elvették a két bizottsági tagságát Angeli Gabriella kalocsai, MSZP-s önkormányzati képviselőtől, miután nyilvánosságra hozta az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala (OLAF) Elios-ügyi jelentését – számolt be az RTL Híradó.

Miután az MSZP Kalocsán szimpátiatüntetést tartott Angeli Gabriella mellett, a baloldali többségű közgyűlés szavazott a munkahelye és a tisztségei elvételéről. A független polgármester javaslatát megszavazta a szocialisták helyi elnöke is.

Az MSZP-s Harangozó Tamás közölte, hogy ez elfogadhatatlan, ki fogják zárni az MSZP helyi képviselőjét.

A Direkt36 nemrég írta meg, miért korrupciógyanús az Elios kalcsolai közbeszerzése. (RTL Híradó)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.