Feltartóztatta a spanyol rendőrség Guardiola magángépét

politika
2018 február 23., 13:34
comments 27

Leszállás után tartóztatta fel a spanyol rendőrség a Manchester City edzője, Pep Guardiola privát gépét a barcelonai El Prat reptéren. Arra voltak kíváncsiak, nem utazik-e a gépen a Brüsszelbe menekült katalán vezető, Carles Puigdemont,aki amint spanyol földre teszi a lábát, le fogják tartóztatni. A Catalunya Radio értesülése szerint Guardiola vasárnap tért vissza a katalán fővárosba, ekkor vizsgálta át a rendőrség a gépet, amin nem találtak mást, csak az edzőt, a feleségét és gyerekeit. A La Vanguardia szerint ugyanez történt csütörtökön, amikor a rendőrök ismét átvizsgálták a Barcelonába visszatérő gépet.

Januárban kiszivárgott üzenetekből derült ki, hogy már a Brüsszelbe menekült katalán vezető sem hisz a katalán függetlenség elérésében, erről itt írtunk bővebben.

(via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.