Mégse egyszerre újítják fel a Lánchidat, az alagutat és a Clark teret

A napi.hu figyelmeztet arra, hogy megváltoztak a Fővárosi Önkormányzat tervei a Lánchíd és környéke felújításáról.

Eredetileg úgy volt, hogy két év alatt, párhuzamosan újítják fel a hidat, a budai oldalán lévő Clark Ádám teret, és a hídhoz vezető alagutat, illetve a híd alatt lévő villamos-alagutat.

A legújabb költségvetési tervek alapján viszont ezeket a munkákat egymás után, hat évre széthúzva rendeli meg Budapest. Valószínűleg azért, mert csak így van rá pénz. 

Emiatt viszont idén kezdődik és 2024-ig tart majd az a káosz és dugó, ami miatt kellemetlen lesz arrafelé közlekedni. (napi.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.