Mégse egyszerre újítják fel a Lánchidat, az alagutat és a Clark teret

Budapest
2018 február 23., 05:48
comments 97

A napi.hu figyelmeztet arra, hogy megváltoztak a Fővárosi Önkormányzat tervei a Lánchíd és környéke felújításáról.

Eredetileg úgy volt, hogy két év alatt, párhuzamosan újítják fel a hidat, a budai oldalán lévő Clark Ádám teret, és a hídhoz vezető alagutat, illetve a híd alatt lévő villamos-alagutat.

A legújabb költségvetési tervek alapján viszont ezeket a munkákat egymás után, hat évre széthúzva rendeli meg Budapest. Valószínűleg azért, mert csak így van rá pénz.

Emiatt viszont idén kezdődik és 2024-ig tart majd az a káosz és dugó, ami miatt kellemetlen lesz arrafelé közlekedni. (napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.