Mégse egyszerre újítják fel a Lánchidat, az alagutat és a Clark teret

A napi.hu figyelmeztet arra, hogy megváltoztak a Fővárosi Önkormányzat tervei a Lánchíd és környéke felújításáról.

Eredetileg úgy volt, hogy két év alatt, párhuzamosan újítják fel a hidat, a budai oldalán lévő Clark Ádám teret, és a hídhoz vezető alagutat, illetve a híd alatt lévő villamos-alagutat.

A legújabb költségvetési tervek alapján viszont ezeket a munkákat egymás után, hat évre széthúzva rendeli meg Budapest. Valószínűleg azért, mert csak így van rá pénz. 

Emiatt viszont idén kezdődik és 2024-ig tart majd az a káosz és dugó, ami miatt kellemetlen lesz arrafelé közlekedni. (napi.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.