Olcsón adja az elefántfüleket Garancsi cége a pártoknak, eddig csak a Fidesz tudott élni a nagyszerű lehetőséggel

A lámpapóznák oldalára akasztott plakátokat hívják elefántfüleknek, és ez a hirdetési forma az ESMA nevű cég felügyelete alatt van Magyarországon, amely Garancsi István érdekeltsége. Övé többek között a Videoton focicsapata, az állami megrendelésre is sokat dolgozó Market építőipari cég, de van érdekeltsége a NAV-hoz beköthető pénztárgépek üzletében is.

Az ESMA a 24.hu értesülése szerint hatalmas árengedményt adott a kampány idejére az elefántfülekre. 

Míg tavaly 90 ezer forintért, idén januárban pedig 110 ezer forintért adtak egy ilyen plakáthelyet 1 hónapra, most levitték az árat 10 ezer forintra. 

A Fidesz máris országszerte rengeteg elefántfülön hirdeti a jelöltjeit. Korábban az MSZP is rendelt tőlük helyeket, de ők még nem plakátolnak, előzetes megállapodásuk van viszont ugyanezért a kedvezményes árért 3300 plakátra. Budán van néhány elefántfüles hirdetése az LMP-nek.

Az ESMA kiírta a honlapjára, hogy a kampány idején már nincs több szabad helye.

Az ESMA rendkívüli árengedménye elég bizarr egy olyan országban, ahol a törvény és a hatóságok üldözik az árengedménnyel plakátoló pártokat. Legalábbis amikor a Jobbik kapott kedvezményes helyet Simicska Lajos cégétől, akkor botrány, büntetés és hatósági plakátletépés lett a vége. (24.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.