Sooo Hahota

móka
2018 február 23., 07:07

Brit tudósok megállapították, hogy a használt autó hirdetők 73%-a próbál vicces lenni a hirdetések szövegeiben, melyből 0,2% valóban vicces is. A számok kiábrándítónak tűnhetnek, de ne csüggedjünk: reményre semmi okunk.

"Aki új gépkocsit venne, felhívnám a figyelmét arra, hogy tájékoztatott engem a Porsche Hungária KFT, hogy olyan sok VW van nekik, hogy el is adnak belőle. Pl. egy ugyanilyet, ugyanilyen felszereltséggel alig több, mint tíz millió Ft-ért bármikor egy-két hónapon belül szállítanak."

"Aki a szomszédnak vesz autót, és térdre zuhan, ha talál egy karcolást a lökhárítón, -mit szól majd az utca népe, ha meglátják.-inkább ne is koptassa a telefonszámláját."

"FIGYELEM! A HENGER ELRENDEZÉSNEK (SOROS) SOROS GYÖRGYHÖZ SEMMI KÖZE, TERVEI KÖZT HENGEREK RENDEZGETÉSE GARANTÁLTAN NEM SZEREPEL!"


Köszi, Petra!



Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.