Sooo Hahota

móka
2018 február 23., 07:07

Brit tudósok megállapították, hogy a használt autó hirdetők 73%-a próbál vicces lenni a hirdetések szövegeiben, melyből 0,2% valóban vicces is. A számok kiábrándítónak tűnhetnek, de ne csüggedjünk: reményre semmi okunk.

"Aki új gépkocsit venne, felhívnám a figyelmét arra, hogy tájékoztatott engem a Porsche Hungária KFT, hogy olyan sok VW van nekik, hogy el is adnak belőle. Pl. egy ugyanilyet, ugyanilyen felszereltséggel alig több, mint tíz millió Ft-ért bármikor egy-két hónapon belül szállítanak."

"Aki a szomszédnak vesz autót, és térdre zuhan, ha talál egy karcolást a lökhárítón, -mit szól majd az utca népe, ha meglátják.-inkább ne is koptassa a telefonszámláját."

"FIGYELEM! A HENGER ELRENDEZÉSNEK (SOROS) SOROS GYÖRGYHÖZ SEMMI KÖZE, TERVEI KÖZT HENGEREK RENDEZGETÉSE GARANTÁLTAN NEM SZEREPEL!"


Köszi, Petra!Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.