Majdnem elgázolták a pályára berohanó mókust a snowboardversenyzők

Tbg
sport
2018 február 24., 10:22

A párhuzamos óriás-műlesiklás snowboardos versenyszámát dobta fel egy mókus, amelyik az eszeveszetten száguldó versenyzők közé vetette magát:

link Forrás

Az állatot kis híján keresztbe szelte az egyik versenyző deszkája, de a rágcsáló elkerülte a halálos éleket. A sportolót láthatóan nem billentette ki az állat kétségbeesett mutatványa, zavartalanul folytatta a lesiklást.

Mókus a pályán
photo_camera Mókus a pályán

A mókus egyébként azután váltott irányt, és került életveszélybe, hogy a nehezén már túl volt, el tudott futni a hódeszka előtt, ám amikor a sportoló súlypontot váltott, az állat összezavarodott, és újra megfordult. 

Szerencsére mindhárman, a két sportoló és a mókus is jól vannak. (SB Nation)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.