Majdnem elgázolták a pályára berohanó mókust a snowboardversenyzők

A párhuzamos óriás-műlesiklás snowboardos versenyszámát dobta fel egy mókus, amelyik az eszeveszetten száguldó versenyzők közé vetette magát:

Az állatot kis híján keresztbe szelte az egyik versenyző deszkája, de a rágcsáló elkerülte a halálos éleket. A sportolót láthatóan nem billentette ki az állat kétségbeesett mutatványa, zavartalanul folytatta a lesiklást.

Mókus a pályán

A mókus egyébként azután váltott irányt, és került életveszélybe, hogy a nehezén már túl volt, el tudott futni a hódeszka előtt, ám amikor a sportoló súlypontot váltott, az állat összezavarodott, és újra megfordult. 

Szerencsére mindhárman, a két sportoló és a mókus is jól vannak. (SB Nation)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.