Nem a börtönbe, kórházba vitték M. Richárdot, mert váratlanul rosszul lett

Tbg
2018 február 24., szombat 11:51
274

Hiába kezdeményezte a rendőrség előzetes letartóztatását, a börtönbe vonulás előtt váratlanul rosszul lett M. Richárd, ezért kórházba került, írja a 24. A lap úgy tudja, a János kórházba került a férfi.

A férfit csütörtökön tartóztatták le, miután elhagyta házi őrizetét, amit egyébként nem lett volna szabad, és ami nem is először fordult vele elő.

M. Richárd ellen azért indult eljárás, mert alaposan gyanúsítható azzal, hogy közrejátszott egy két ember halálával járó közúti balesetben a XIII. kerületi Dózsa György úton. A férfi a hírek szerint jelentősen túllépte a megengedett sebességet.

Az egyébként a titkosszolálatok előtt sem ismeretelen, korábban luxusautók lizingjével foglalkozó M. Richárddal mégis kesztyűs kézzel bánt a magyar igazságszolgáltatás, hiszen nem helyezték előzetesbe, hanem nyomkövető nélküli házi őrizetet rendeltek el. Azt megsértette, ezért kötelezték nyomkövető használatára, amit szintén nem tartott be.

M. Richárd az eljárás alatt nem először ment kórházba, tavaly augusztusban a Péterfy Sándor utcai kórházban kezeltette magát, a Bors információi szerint külön kórtermet kapott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt