Nem a börtönbe, kórházba vitték M. Richárdot, mert váratlanul rosszul lett

Tbg
bűnügy
2018 február 24., 11:51
comments 261

Hiába kezdeményezte a rendőrség előzetes letartóztatását, a börtönbe vonulás előtt váratlanul rosszul lett M. Richárd, ezért kórházba került, írja a 24. A lap úgy tudja, a János kórházba került a férfi.

A férfit csütörtökön tartóztatták le, miután elhagyta házi őrizetét, amit egyébként nem lett volna szabad, és ami nem is először fordult vele elő.

M. Richárd ellen azért indult eljárás, mert alaposan gyanúsítható azzal, hogy közrejátszott egy két ember halálával járó közúti balesetben a XIII. kerületi Dózsa György úton. A férfi a hírek szerint jelentősen túllépte a megengedett sebességet.

Az egyébként a titkosszolálatok előtt sem ismeretelen, korábban luxusautók lizingjével foglalkozó M. Richárddal mégis kesztyűs kézzel bánt a magyar igazságszolgáltatás, hiszen nem helyezték előzetesbe, hanem nyomkövető nélküli házi őrizetet rendeltek el. Azt megsértette, ezért kötelezték nyomkövető használatára, amit szintén nem tartott be.

M. Richárd az eljárás alatt nem először ment kórházba, tavaly augusztusban a Péterfy Sándor utcai kórházban kezeltette magát, a Bors információi szerint külön kórtermet kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.