M. Richárd megsértette a házi őrizet szabályait, ezért őrizetbe vették a rendőrök

bűnügy
2018 február 23., 22:34
comments 121

A BRFK a 24.hu-val közölte: őrizetbe vették a Dózsa György úti baleset okozásával gyanúsított M. Richárdot, akit a házi őrizet szabályainak megsértése miatt fogtak el csütörtökön, kora délután. A férfi most őrizetben van, és a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását. A lap szerint a Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség indítványozta a legszigorúbb kényszer-intézkedés elrendelését.

photo_camera M. Richárd (középen) a bíróság Fő utcai épületében, ahol döntenek a kényszer-intézkedésről 2017. augusztus 21-én. Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

M. Richárd vezette a fehér sportkocsit a tavaly májusi, két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti balesetben, miközben a karambol idején nem volt jogosítványa. A tavasszal történt baleset miatt M. Richárdot nyár végén helyezték házi őrizetbe. M. Richárdot „Gyurma” fedőnéven ismerik a titkosszolgálatnál, titkos nyomozás is folyt ellene és egy „Izom” néven futó biztonsági ember ellen, aki Rogán Antalt és Németh Szilárdot védte a nemzeti konzultáció egy csepeli fórumán. (24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt