Tiltakozók próbálták megakadályozni, hogy a tűzparancsot kiadó, észak-koreai tábornok eljusson a téli olimpiára

külföld
2018 február 25., 06:29
comments 53

Hiába tűnt úgy, hogy az olimpia átmeneti békét hozott a két ország között, Dél-Koreában botrányt okozott, hogy pont az a Kim Jong-csol tábornok vezeti az észak-koreai delegációt, akit azzal vádolnak, hogy 2010-ben parancsot adott egy déli hadihajó kilövésére, ami miatt 46 tengerész vesztette életét.

photo_camera Fotó: -/AFP

Az áldozatok családtagjai és néhány konzervatív képviselő a hátárnál blokáddal próbálták megakadályozni, hogy a táborok belépjen az országba. Az Ivanka Trump által vezetett amerikai delegáció előre bejelentette, hogy nem találkozik az északi tábornokkal. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.