Tiltakozók próbálták megakadályozni, hogy a tűzparancsot kiadó, észak-koreai tábornok eljusson a téli olimpiára

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hiába tűnt úgy, hogy az olimpia átmeneti békét hozott a két ország között, Dél-Koreában botrányt okozott, hogy pont az a Kim Jong-csol tábornok vezeti az észak-koreai delegációt, akit azzal vádolnak, hogy 2010-ben parancsot adott egy déli hadihajó kilövésére, ami miatt 46 tengerész vesztette életét.

Fotó: -/AFP

Az áldozatok családtagjai és néhány konzervatív képviselő a hátárnál blokáddal próbálták megakadályozni, hogy a táborok belépjen az országba. Az Ivanka Trump által vezetett amerikai delegáció előre bejelentette, hogy nem találkozik az északi tábornokkal. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.