Kiderült, hogyan kapta minden idők leghülyébb gólját a kulacsát kereső német kapus

2018 február 26., hétfő 9:09
16

A szezon eddigi legkülönösebb góljáról már beszámoltunk a hétvégén, a Duisburg-Ingolstadt német másodosztályú meccsen történt. A vendégcsapat jött előre, a hazaiak védője úgy próbált tisztázni, hogy hazafejeli a labdát, csakhogy a kapus, Mark Flekken ahelyett, hogy lehúzta volna a labdát, a játéknak háttal állva a kulacsát keresgélte a hálóban:

Olvasónk most elküldött egy hosszabb jelenetet, amiből kiderül, hogy tényleg idióta volt a kapus, de éppen a saját csapatának hangosbemondója zavarta meg. 

A különös jelent előtt a Duisburg volt támadásban, gólt is szereztek, de azt a bíró les miatt nem adta meg. Viszont a hangszóróból tovább bömbölt a gólt ünneplő zene. Ha Flekken előre szalad, hogy megünnepelje a góljukat, leesett volna neki, hogy nem középkezdés jön, hanem a vendégek szabadrúgással. De ő a gólörömnek azt a sajátos módját választotta, hogy megfordult és szépen lassan visszasétált a kapujába, hogy igyon egyet. Mindezt annyira lassan, hogy közben a vendéket elvégezték a szabadrúgást, fel is vitték a labdát, de kapus még mindig a hálóban turkált az ital után. Mire megfordult, már gólt kapott. 

A meccset végül mégis a Duisburg nyerte. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt