Kiderült, hogyan kapta minden idők leghülyébb gólját a kulacsát kereső német kapus

futball
2018 február 26., 09:09
comments 16

A szezon eddigi legkülönösebb góljáról már beszámoltunk a hétvégén, a Duisburg-Ingolstadt német másodosztályú meccsen történt. A vendégcsapat jött előre, a hazaiak védője úgy próbált tisztázni, hogy hazafejeli a labdát, csakhogy a kapus, Mark Flekken ahelyett, hogy lehúzta volna a labdát, a játéknak háttal állva a kulacsát keresgélte a hálóban:

link Forrás

Olvasónk most elküldött egy hosszabb jelenetet, amiből kiderül, hogy tényleg idióta volt a kapus, de éppen a saját csapatának hangosbemondója zavarta meg. 

link Forrás

A különös jelent előtt a Duisburg volt támadásban, gólt is szereztek, de azt a bíró les miatt nem adta meg. Viszont a hangszóróból tovább bömbölt a gólt ünneplő zene. Ha Flekken előre szalad, hogy megünnepelje a góljukat, leesett volna neki, hogy nem középkezdés jön, hanem a vendégek szabadrúgással. De ő a gólörömnek azt a sajátos módját választotta, hogy megfordult és szépen lassan visszasétált a kapujába, hogy igyon egyet. Mindezt annyira lassan, hogy közben a vendéket elvégezték a szabadrúgást, fel is vitték a labdát, de kapus még mindig a hálóban turkált az ital után. Mire megfordult, már gólt kapott. 

A meccset végül mégis a Duisburg nyerte. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.