Bayer Zsolték megértették Hódmezővásárhely üzenetét, és végre bátran megvédték Mészáros Lőrincet a saját tévéjében

Kielemezték az Echo TV Sajtóklub című műsorában a hódmezővásárhelyi bukást, és arra jutottak, hogy felült a halott (értsd: életre kelt az ellenzék), ezért egyrészt Békemenetet kell szervezni, másrészt végre meg kell védeniük magukat (a beszélgetés alapján ebbe nemcsak ők négy tartoznak bele, hanem a Fidesz, a kormány, Orbán Viktor is) az ellenzéki támadásoktól. És rögtön el is kezdték, azonnal megvédték Mészáros Lőrinc tévéjében Mészáros Lőrincet. 

Bayer Zsolt kezdte az általa Andrássy Kúria és szőlőbirtoknak nevezett Andrássy Rezidenciával, amit szerinte Mészáros Lőrinc virágoztatott fel:

Apórság, de nem így volt. A 2008-ban Andrássy Kúriaként megnyíló tarcali szálloda valóban bedőlt, de még 2010-ben, ekkor került CIB bankhoz. A bank az Accent Hotels nevű céget bízta meg az üzemeletéssel, a négycsillagosból ötcsillagos szállodát csináltak, 2015-ben már rekordnyereséget értek el. Mészáros ez után, 2016-ban szerezte meg Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját. 

Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

Bencsik András aztán továbbvitte Bayer gondolatmenetét, és Orbánt kezdte el emlegetni (akiben szavai szerint bízni kell annyira, hogy „feltételezzük róla hogy nem korrupt”), majd azt mondta, hogy tényleg be kell mutatni, hogy kinek mije van, de más attitüddel, pont úgy, ahogy Bayer tette, hogy az mennyire hasznos. Ez éppen a Bayer által említett konkrét példánál mondjuk nem sikerült. 

Bayer is beleállt abba, hogy akkor teríteni kell, büszkén el kell mondani, ki mit szerzett, és mi lett volna, ha a szerzemény nem az övé, hanem másé:

Az SZDSZ-es médiát emlegető Lovas Istvánnal aztán abban is megegyeztek, hogy a gázszerelő egy tisztességes szakma, le lehet szépen szállni a papíron most már százmilliárdokról döntő Mészárosról.

Aztán Bayer Zsolt azzal zárta le az egészet, hogy azokhoz fordult, akik haragszanak rájuk, hogy „a Mészáros és a Tibrocz már mindent ellopott”. És feltette a kérdést azoknak, akiket ez zavar, hogy akkor mi a B terv? Az ellenzék?

Lehet a kasszához fáradni.

Itt megnézhető az egész:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.