Bayer Zsolték megértették Hódmezővásárhely üzenetét, és végre bátran megvédték Mészáros Lőrincet a saját tévéjében

politika
2018 február 27., 09:32
comments 231

Kielemezték az Echo TV Sajtóklub című műsorában a hódmezővásárhelyi bukást, és arra jutottak, hogy felült a halott (értsd: életre kelt az ellenzék), ezért egyrészt Békemenetet kell szervezni, másrészt végre meg kell védeniük magukat (a beszélgetés alapján ebbe nemcsak ők négy tartoznak bele, hanem a Fidesz, a kormány, Orbán Viktor is) az ellenzéki támadásoktól. És rögtön el is kezdték, azonnal megvédték Mészáros Lőrinc tévéjében Mészáros Lőrincet. 

Bayer Zsolt kezdte az általa Andrássy Kúria és szőlőbirtoknak nevezett Andrássy Rezidenciával, amit szerinte Mészáros Lőrinc virágoztatott fel:

link Forrás

Apórság, de nem így volt. A 2008-ban Andrássy Kúriaként megnyíló tarcali szálloda valóban bedőlt, de még 2010-ben, ekkor került CIB bankhoz. A bank az Accent Hotels nevű céget bízta meg az üzemeletéssel, a négycsillagosból ötcsillagos szállodát csináltak, 2015-ben már rekordnyereséget értek el. Mészáros ez után, 2016-ban szerezte meg Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját. 

photo_camera Fotó: andrassyrezidencia.accenthotels.com

Bencsik András aztán továbbvitte Bayer gondolatmenetét, és Orbánt kezdte el emlegetni (akiben szavai szerint bízni kell annyira, hogy „feltételezzük róla hogy nem korrupt”), majd azt mondta, hogy tényleg be kell mutatni, hogy kinek mije van, de más attitüddel, pont úgy, ahogy Bayer tette, hogy az mennyire hasznos. Ez éppen a Bayer által említett konkrét példánál mondjuk nem sikerült. 

link Forrás

Bayer is beleállt abba, hogy akkor teríteni kell, büszkén el kell mondani, ki mit szerzett, és mi lett volna, ha a szerzemény nem az övé, hanem másé:

link Forrás

Az SZDSZ-es médiát emlegető Lovas Istvánnal aztán abban is megegyeztek, hogy a gázszerelő egy tisztességes szakma, le lehet szépen szállni a papíron most már százmilliárdokról döntő Mészárosról.

link Forrás

Aztán Bayer Zsolt azzal zárta le az egészet, hogy azokhoz fordult, akik haragszanak rájuk, hogy „a Mészáros és a Tibrocz már mindent ellopott”. És feltette a kérdést azoknak, akiket ez zavar, hogy akkor mi a B terv? Az ellenzék?

link Forrás

Lehet a kasszához fáradni.

Itt megnézhető az egész:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.