Demszky: Bravó, Kelemen Anna!

politika
2018 február 28., 15:55
photo_camera Kelemen Anna (balra), Demszky Gábor (jobbra)

„Brávó Anna! Azt írtad, hogy aki esélytelen és nem lép vissza az valódi prostituált! A definíció pengeéles és pontos. Csak azzal egészíteném ki, hogy a maffiaállam leváltását a versenyben maradó esélytelen jelöltek objektíve, szándékaiktól függetlenül akadályozzák és akár lehetetlenné tehetik. Ha ezt valamilyen, bármely természetű előnyért teszik, akkor veled egyetértve én is úgy gondolom, hogy prostituáltak.”

link Forrás

A 2018-as választási szezon eddigi legnagyobb bulvárcsavarja Kelemen Anna megjelenése, aki előbb belengette, hogy indul a választáson, majd Hódmezővásárhely után a változó közhangulatot megérezve visszalépett, és azt mondta, 

aki esélytelen és nem lép vissza az a valódi prostituált!

Ennél már az csak váratlanabb, hogy ki ugrott fel az elsők között ezek után a Kelemen-vonatra?

Maga Demszky Gábor volt főpolgármester, akinek egyszerre van tapasztalata a nagypolitikában, a rendszerváltásban és az OLAF által vizsgált súlyos ügyekben

Most pedig Kelemen Annával ért egyet. Szerinte a politikus jelöltek között, „láthatjuk nap mint nap, vannak nárcisztikus idióták és bolondok, de a prostituált jelző a legtalálóbb!” 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.