Demszky: Bravó, Kelemen Anna!

politika
2018 február 28., 15:55
comments 168
photo_camera Kelemen Anna (balra), Demszky Gábor (jobbra)

„Brávó Anna! Azt írtad, hogy aki esélytelen és nem lép vissza az valódi prostituált! A definíció pengeéles és pontos. Csak azzal egészíteném ki, hogy a maffiaállam leváltását a versenyben maradó esélytelen jelöltek objektíve, szándékaiktól függetlenül akadályozzák és akár lehetetlenné tehetik. Ha ezt valamilyen, bármely természetű előnyért teszik, akkor veled egyetértve én is úgy gondolom, hogy prostituáltak.”

A 2018-as választási szezon eddigi legnagyobb bulvárcsavarja Kelemen Anna megjelenése, aki előbb belengette, hogy indul a választáson, majd Hódmezővásárhely után a változó közhangulatot megérezve visszalépett, és azt mondta, 

aki esélytelen és nem lép vissza az a valódi prostituált!

Ennél már az csak váratlanabb, hogy ki ugrott fel az elsők között ezek után a Kelemen-vonatra?

Maga Demszky Gábor volt főpolgármester, akinek egyszerre van tapasztalata a nagypolitikában, a rendszerváltásban és az OLAF által vizsgált súlyos ügyekben

Most pedig Kelemen Annával ért egyet. Szerinte a politikus jelöltek között, „láthatjuk nap mint nap, vannak nárcisztikus idióták és bolondok, de a prostituált jelző a legtalálóbb!” 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt