Lemondták egy brit dj fellépését, mert túlsúlyos, és így nem illene a bulizó emberek közé

buli
2018 február 28., 08:22
comments 282

Scott Diaz brit house dj és producer a Twitteren közölte: lemondták egy meghívását, mondván, az „imidzse nem illik” a bulihoz, és amikor bővebb magyarázatot kért, a buli képviselője azt mondta, „túlsúlyos”, és ahogy kinéz, az „nem illik össze” a bulijaikat látogató emberekével.

photo_camera Fotó: Scott Diaz / Facebook

Scott Diaz – aki egyébként a testalkatával Magyarországon például nem is lógna ki az átlagból – így kommentálta a döntést:

„Hogy a picsába süllyedtünk idáig? Annyira megszállottjai vagyunk az imidzsnek és a kinézetnek, hogy az őrület. És úgy értem, egy kicsit tényleg túlsúlyos vagyok, ha őszinte akarok lenni, de ennek mi a fasz köze van ahhoz a képességemhez, hogy lemezeket teszek fel?!”

Később higgadtabban, egy hosszabb posztban is kifejtette a véleményét. (Mixmag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt