Lézerrel koptatja a farmereit a Levi's

DIVAT
2018 február 28., 10:43

Komoly fejlesztésbe fog a Levi Strauss farmergyár: eldöntötték, hogy ezentúl lézeres technológiával koptatják majd a farmereket, ezzel tovább automatizálva a gyártási folyamatot. A cég ezzel a vegyianyagok használatát is csökkenti, ráadásul a kézi koptatás kiiktatásával

ezentúl másfél percbe telik majd legyártani egy nadrágot az eddigi 20-30 perc helyett.

A cég 2020-ra áll át teljesen a lézerek használatára, a Levi's vezetői szerint ez a farmergyártás jövője.

A Levi's egyébként az utóbbi években egyre nehezebb helyzetbe került, a farmereket nagyobb számban és gyorsabban gyártó olcsó divatcégek, mint a Zara vagy a H&M ugyanis hatalmas nyomást helyeznek rájuk. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.