Lézerrel koptatja a farmereit a Levi's

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Komoly fejlesztésbe fog a Levi Strauss farmergyár: eldöntötték, hogy ezentúl lézeres technológiával koptatják majd a farmereket, ezzel tovább automatizálva a gyártási folyamatot. A cég ezzel a vegyianyagok használatát is csökkenti, ráadásul a kézi koptatás kiiktatásával

ezentúl másfél percbe telik majd legyártani egy nadrágot az eddigi 20-30 perc helyett.

A cég 2020-ra áll át teljesen a lézerek használatára, a Levi's vezetői szerint ez a farmergyártás jövője.

A Levi's egyébként az utóbbi években egyre nehezebb helyzetbe került, a farmereket nagyobb számban és gyorsabban gyártó olcsó divatcégek, mint a Zara vagy a H&M ugyanis hatalmas nyomást helyeznek rájuk. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.