Lézerrel koptatja a farmereit a Levi's

DIVAT
2018 február 28., 10:43
comments 110

Komoly fejlesztésbe fog a Levi Strauss farmergyár: eldöntötték, hogy ezentúl lézeres technológiával koptatják majd a farmereket, ezzel tovább automatizálva a gyártási folyamatot. A cég ezzel a vegyianyagok használatát is csökkenti, ráadásul a kézi koptatás kiiktatásával

ezentúl másfél percbe telik majd legyártani egy nadrágot az eddigi 20-30 perc helyett.

A cég 2020-ra áll át teljesen a lézerek használatára, a Levi's vezetői szerint ez a farmergyártás jövője.

A Levi's egyébként az utóbbi években egyre nehezebb helyzetbe került, a farmereket nagyobb számban és gyorsabban gyártó olcsó divatcégek, mint a Zara vagy a H&M ugyanis hatalmas nyomást helyeznek rájuk. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt