Lézerrel koptatja a farmereit a Levi's

Komoly fejlesztésbe fog a Levi Strauss farmergyár: eldöntötték, hogy ezentúl lézeres technológiával koptatják majd a farmereket, ezzel tovább automatizálva a gyártási folyamatot. A cég ezzel a vegyianyagok használatát is csökkenti, ráadásul a kézi koptatás kiiktatásával

ezentúl másfél percbe telik majd legyártani egy nadrágot az eddigi 20-30 perc helyett.

A cég 2020-ra áll át teljesen a lézerek használatára, a Levi's vezetői szerint ez a farmergyártás jövője.

A Levi's egyébként az utóbbi években egyre nehezebb helyzetbe került, a farmereket nagyobb számban és gyorsabban gyártó olcsó divatcégek, mint a Zara vagy a H&M ugyanis hatalmas nyomást helyeznek rájuk. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.